Климатик Daikin Nexura A++

Климатик Daikin Nexura A++

Климатик Daikin Nexura A++   

Най-доброто от два свята, обединени по най-стилен начин. Без компромиси, само перфектен комфорт, излъчван във вашия дом.NexuraFVXG-K / RXG-LУникалният преден панел излъчва топлина за комфортна и естествена атмосфера в студените дни› Предлага максимална гъвкавост: може да се инсталира в ниша, на стената или на крачета на пода› Въздухът се разпространява безшумно като шепот› Елегантният, заоблен дизайн го прави привлекателна част от дома ви

  Безплатен стандартен монтаж  
  Безплатна доставка  
  Wi-Fi  
  + Подарък  
-0%

Daikin Nexura FVXG25K/RXG25L

3,359.00 лв. 3,366.00 лв.

Марка и модел: Daikin Nexura  FVXG25K/RXG25L Тип на климатика: Инверторни климатици Кубатура: Обем от -         Nexura е новото предложение от лидера в производството на климатици Дайкин. Съчетание на инверторен климатик и лъчисто отопление в едно, е комбинация с ненатрапчив стилен дизайн и комфорт, подходя..

  Безплатен стандартен монтаж  
  Безплатна доставка  
  Wi-Fi  
  + Подарък  
-3%

Климатик Daikin Nexura FVXG35K/RXG35L

3,699.00 лв. 3,806.00 лв.

Марка и модел: Daikin Nexura FVXG35K Тип на климатика: Инверторни климатици Кубатура: Обем от -       Nexura е новото предложение от лидера в производството на климатици Дайкин. Съчетание на инверторен климатик и лъчисто отопление в едно, е комбинация с ненатрапчив стилен дизайн и комфорт, подходящ дори и за най-пр..

  Безплатен стандартен монтаж  
  Безплатна доставка  
  Wi-Fi  
  + Подарък  
--7%

Daikin Nexura FVXG50K/RXG50L

5,699.00 лв. 5,349.00 лв.

Марка и модел: Daikin Nexura FVXG50K Тип на климатика: Инверторни климатици Кубатура: Обем от -         Nexura е новото предложение от лидера в производството на климатици Дайкин. Съчетание на инверторен климатик и лъчисто отопление в едно, е комбинация с ненатрапчив стилен дизайн и комфорт, подходящ дори и за на..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Свържете се с нас