Мулти сплит системи

Мулти сплит системи

Мулти сплит климатичните системи са добър избор, ако желаете да охладите повече от еднo помещение и искате да контролирате независимо една от друга температурата на всяка стая.

Мулти сплит системите имат няколко вътрешни тела, свързани за едно външно тяло. Вътрешните тела могат да бъдат стенни, подово стенни, таванни, преградни и други и са свързани с хладилни тръбопроводи с външното тяло.

Ето няколко предимства на мултисплит системите:

Мултисплит системите са един от най-модерните видове климатици. Едно външно тяло може да обслужва до 5 вътрешни устройства едновременно, като в същото време са енергийноефективни, когато обслужват само един вътрешно тяло. Мултисплит климатичните системи могат да бъдат настроени бързо и лесно и са почти безшумни, като в същото време са изключително енергийно ефективни.


Сезонна ефективност до А+++ при охлаждане. Външно тяло за мулти-сплит приложения До 5 вътрешни тела могат да бъдат свързани към външно тяло мулти-сплит; всички вътрешни тела са с индивидуално управление и не е необходимо да се монтират в същата стая или по същото време. Всяко тяло работи самостоятелно и независимо от другите по отношение на зададена температура и скорост на вентилатора, но в рамките на един и същ режим на охлаждане или отопление Могат да бъдат свързани различни типове вътрешни тела: стенни тела, таванни тела за скрит монтаж и т.н.

  Безплатна доставка  
  Wi-Fi  
-6%

Климатик Daikin Мулти Сплит 2MXM40M до 40 кв.м A+++ R32

2,499.00 лв. 2,664.00 лв.

Марка и модел: Климатик Daikin Мулти Сплит 2MXM40M до 40 кв.м A+++ Тип на климатика: Инверторни климатици Кубатура: Обем от -   При мулти сплит от серия MXS на DAIKIN, kъм един външен агрегат е възможно свързването на максимум 5 вътрешни тела. Вътрешните тела могат да бъдат от различен тип и мощност и се управляват н..

Климатик Daikin Мулти сплит 3MXM40N до 45 кв.м A+++

3,123.00 лв.

Марка и модел: Климатик Daikin Мулти сплит 3MXM40N до 40 кв.м A++ Тип на климатика: Инверторни климатици Кубатура: Обем от - При мулти сплит от серия MXS на DAIKIN, kъм един външен агрегат е възможно свързването на максимум 5 вътрешни тела. Вътрешните тела могат да бъдат от различен тип и мощност и се управляват напълно самостояте..

  Безплатна доставка  

Климатик Daikin Мултисплит 2MXМ50М9 до 50 кв.м A+++

3,264.00 лв.

Марка и модел: Климатик Daikin Мултисплит 2MXМ50М9 до 50 кв.м A++ Тип на климатика: Инверторни климатици Кубатура: Обем от - При мулти сплит от серия MXS на DAIKIN, kъм един външен агрегат е възможно свързването на максимум 5 вътрешни тела. Вътрешните тела могат да бъдат от различен тип и мощност и се управляв..

Климатик Daikin Мулти сплит 3MXM52N до 50 кв.м А++

3,474.00 лв.

Марка и модел: Климатик Daikin Мулти сплит 3MXM52N до 60 кв.м Тип на климатика: Инверторни климатици Кубатура: Обем от - При мулти сплит от серия MXS на DAIKIN, kъм един външен агрегат е възможно свързването на максимум 5 вътрешни тела. Вътрешните тела могат да бъдат от различен тип и мощност и се управляват напълно самостоятелно, ..

  Безплатна доставка  

Климатик Daikin Мулти сплит 3MXM68N до 75 кв.м

4,262.00 лв.

Марка и модел: Климатик Daikin Мулти сплит 3MXM68N до 75 кв.м Тип на климатика: Инверторни климатици Кубатура: Обем от -   При мулти сплит от серия MXS на DAIKIN, kъм един външен агрегат е възможно свързването на максимум 5 вътрешни тела. Вътрешните тела могат да бъдат от различен тип и мощност и се управлява..

  Безплатна доставка  

Климатик Daikin Мулти сплит 4MXM80N до 85 кв.м

5,337.00 лв.

Марка и модел: Климатик Daikin Мулти сплит 4MXM80N до 85 кв.м Тип на климатика: Инверторни климатици Кубатура: Обем от -     Цена: 5337 лв.  4909 лв. (цената е с ДДС и с включена безплатна доставка) 8 % отстъпка При мулти сплит от серия MXS на DAIKIN, kъм един външен агрегат е възможно свързва..

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Свържете се с нас